Bedrijven organiseren challenges voor klanten of medewerkers. In deze uitdagingen zal het bedrijf een specifiek doel stellen gekoppeld aan een actieve levensstijl die alle deelnemers moeten bereiken en voltooien. Als je klaar bent, maak je kans op een grote prijs door je in te schrijven voor een tombola (loterij)..... om een voorbeeld te geven, eerder dit jaar lanceerde Spotify een uitdaging en gaf gratis 6 maanden premium accounts weg aan gebruikers die hun uitdaging hebben voltooid en de loterij hebben gewonnen.