Zodra je geregistreerd bent in WeFitter detecteren we automatisch welke apps je al op je telefoon hebt staan. Op deze manier wordt het veel gemakkelijker om je eerste apparaat aan te sluiten.

Dit is het proces:

Als je eenmaal je eerste app of apparaat hebt aangesloten, kun je de apps die je gebruikt blijven toevoegen en kun je deze vinden in de  rubriek "Connecties / Verbindingen".