De punten worden rechtstreeks verkregen uit de verbrande calorieën in elke training, rekening houdend met de inspanningsfactor, die wordt verkregen uit een tabel van de gemiddelde energiekosten voor elke sport.

De schattingen zijn afgeleid van een gemiddeld lichaamsgewicht, omdat we, afhankelijk van de toepassing of het apparaat dat u gebruikt, geen manier hebben om uw gewicht te controleren. Daarom raden wij al onze gebruikers aan om na registratie hun lichaamsgewicht en lichaamslengte in te vullen, zodat we hun BMI (body-mass index) kunnen berekenen en de inspanningsfactor van elke gebruiker eerlijker en nauwkeuriger kunnen bepalen.

* Geschatte punten op basis van calorieën en gemiddelde waarden van gewicht, lengte en leeftijd.